O MENI

Doktor medicine na celovitoj biljnoj ishrani. Edukujem ljude kako da se hrane i žive zdravo.

MOJ PUT KA ZDRAVLJU

Pozdrav svima, moje ime je Jovana Mašić i studije medicine sam završila 2016. godine. Za zdravu ishranu i zdrav način života zainteresovala sam se tek pred kraj studija.

Kao mala sam operisala urođeno iščašenje kuka, a 2013. godine sam doživela povredu kolena. Na petoj godini fakulteta suočila sam se sa činjenicom da ću jednog dana završiti na operaciji ugradnje veštačkog kuka. To je bio moj najveći motiv za istraživanje o ishrani – da se fokusiram na traženje načina da sprečim dalja oštećenja ili da odložim operaciju za kasnije godine života.

Preko keto ishrane dolazim do celovite biljne ishrane – pojma koji se ne čuje često na našim prostorima. Na biljnu ishranu prešla sam 2017. godine. Pored toga što sam na svojoj koži osetila da je uz pomoć ove ishrane moguće sprečiti dalja oštećenja, shvatila sam da je moguće sprečiti, čak i obrnuti tok čestih hroničnih bolesti, poput dijabetesa, srčanih bolesti, autoimunih bolesti…

HOLISTIČKI
PRISTUP
ZDRAVLJU

Sve više i više naučnih studija i istraživanja ovo potvrđuje!

Širom sveta ljudi su unapredili kvalitet života prelaskom na biljnu ishranu a dosta njih je prestalo da pije i lekove.

Smatram da je pravi pristup bilo kakvom zdravstvenom problemu holistički pristup, odnosno treba sagledati svakog čoveka kao individualnu ličnost i usmeriti se na sve aspekte zdravlje – hrana, fizička aktivnost, mentalno zdravlje, upravljanje stresom.

DRUŠTVENE MREŽE

Na društvenim mrežama edukujem o celovitoj biljnoj ishrani i iznosim svoje znanje i iskustvo nakon 5 godina istraživanja.

Tu sam da ti pomognem prilikom prelaska na biljnu ishranu! Pokazaću ti kako da izbegneš česte početničke greške koje te mogu navesti na to da pomisliš da biljna ishrana nije za tebe.